Elizabeth

Elizabeth
19 juli 2018 Mariëtte Verhoef

De oefeningen in het programma vond ik fijn. Ik vond de afwisseling van binnen en buiten heel fijn en zo ook de verschillende meditatievormen. Het strand vond ik ook fijn, ik had nog nooit zo mooi het zand over het strand zien waaien. De ruimte was mooi zo hoog. Je krijgt het boomhut-idee, met de wind die je door de bomen hoort waaien. De grootte van de zaal was perfect voor onze groep. Het eten was fantastisch, ze zouden een kook boek moeten maken! Het lunchpakket was ook goed.

De begeleiding vond ik heel mooi. Mariëtte’s houding voor dit soort retraites is perfect. Ze neemt haar plek en rol heel natuurlijk in. Ze probeert geen spirituele guru te zijn. Ze begeleidt zonder zichzelf boven de groep te zetten. Ze is onderdeel van de groep en begeleidend in het proces.

Het was heel mooi toen we op het strand zaten te mediteren met elkaar. We hadden een heel mooi contact met de groep. Echt bijzonder om dat in zo’n korte tijd te ervaren. Er kon veel gebeuren in korte tijd door deze mooie verbinding.