Leanne

Leanne
19 juli 2018 Mariëtte Verhoef

Voor de training worstelde ik met een druk bestaan, stress en angst. Ik ben de mindfulness training gaan doen voor mijn eigen welzijn en gezondheid en zodat de mensen om me heen minder last hebben van mijn stress. Lange tijd dacht ik mindfulness is niet mijn ding. Ik kan hetzelfde leren via een gratis online app. Ik heb vaker apps geprobeerd maar vind ze weinig motiverend. Ik wilde open staan voor wat mindfulness kan bieden en heb toen gekozen om de Mindfulness Stress Reductietraining te doen.

Ik ben door de training dichterbij mezelf gekomen, ik heb geleerd beter om te gaan met bepaalde stressvolle situaties. Ik kies vaker bewust hoe ik wil reageren op (moeilijke) dingen en ik heb meer tolerantie voor onaangename ervaringen. Het meest waardevol vond ik samen mediteren, vooral de lange meditaties.

Mariëtte vond ik super als trainer! Vriendelijk, open, rustig en ze weet heel veel. Er zijn veel mindfulness trainingen en trainers wat het moeilijk maakt om een goeie uit te kiezen. Ik heb veel gezocht naar een geschikte trainer en ben meer dan tevreden met de begeleiding van Mariëtte. Dank daarvoor. Ik raad het anderen zeker aan!