Susan

Susan
19 juli 2018 Mariëtte Verhoef

Ik wilde de training graag volgen om rust in mijn hoofd te krijgen, mijn energie terug te krijgen en als ondersteuning om weer volledig te gaan werken. In de manier waarop het werk ging, kon ik niet functioneren zoals ik gewend was en zoals ik zou willen. Ik vond de training best duur, maar dacht ook ‘ik ben het waard om in te investeren’.

Het programma van de training heeft hele waardevolle onderdelen. Het bewust worden van je eigen invloed en handelen was voor mij wel echt heel belangrijk. Door de training heb ik echt rust in mijn hoofd. Al het denken is geordend en een stuk minder. Hierdoor is er weer ruimte voor andere dingen. Ik heb weer energie, slaap beter en heb geleerd mijn grenzen te herkennen. Ik heb nu sneller door wat ik doe en hoe ik daar zelf de controle over kan hebben en dus ook ervoor kan zorgen dat ik patronen die mij niets opleveren kan doorbreken. Ik leef bewuster, kan beter los laten en het lukt me echt om minder te oordelen. Veel energievreters zijn er niet meer en dat geeft rust!

Ik vond de begeleiding super fijn. Ik heb veel van jaar geleerd. De rust die ze uitstraalt en de zorgvuldigheid waarmee ze haar woorden uitkiest, zorgen meteen voor een veilig en vertrouwd gevoel. Ze is heel betrokken en geïnteresseerd. Ik heb ook veel van haar geleerd door te zien hoe ze de rust en tijd neemt voor, tijdens en na de bijeenkomst. Een absolute aanrader!

Call Now Button