AROMA TOUCH ONTSPANNING MASSAGE

Ontvang een Aroma Touch massage en ervaar diepgaande ontspanning

Aroma Touch Massage

De Aroma Touch behandeling is een lichte massage van rug en voeten. De massage duurt ongeveer 45 minuten en verlicht lichamelijke en emotionele stress. De zachte ritmische aanraking zorgt voor een diepgaande ontspanning en herstelt de balans van het zenuwstelsel. De massage bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot onderrug en langs de voeten. De vloeiende beweging stimuleert de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door de vriendelijke zachte ‘touch’ komen er gelukshormonen in het bloed. We zijn in onze samenleving niet gewend om elkaar aan te raken. Maar hoe fijn is het als dat wel gewoon kan! Dat vind ik heel fijn om te kunnen brengen.

De essentiële olie wordt met meerdere lagen aangebracht, trekt diep het lichaam in en werkt daar waar nodig. Het lichaam wordt in vier fases tot het ultieme punt gebracht waarop het sympatische en parasympatische systeem precies in balans zijn en het lichaam zichzelf kan helen.

 

Waarom Aroma Touch werkt…

1. Stressvermindering

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aroma Touch als eerst op het verminderen van stress.  Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

2. Versterken van het immuunsysteem

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. Verlichting van pijn en ontsteking

In de derde face focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen.  Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen je lichaam in dit proces.

4. Bevorderen van homeostase

Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn. Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. In deze toestaand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen op ons lichaam.  Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen. De vierde en laatste fase helpt hierbij.

Essentiële oliën

De Aroma Touch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en zeer doeltreffend door het gebruik van gecertificeerde essentiële oliën van DoTerra. Ik gebruik deze oliën dagelijks en ben er helemaal weg van. Het effect van de olie is direct voelbaar, zowel fysiek als energetisch. Het ondersteunt lichaam en geest op meerdere niveaus. Dit vind ik echt wonderbaarlijk om te ervaren.

Doordat ik de behandeling combineer met Reiki worden er gelijk energetische blokkades opgeruimd. Daardoor gaat je levensenergie meer stromen en voel je je opgeruimd, ontspannen en energiek. Je ervaart de stroom van universele liefde & licht in je lichaam.

Marije over Aroma Touch:
“Het was een heerlijke massage behandeling. Ik heb daarna heel lekker geslapen en ik werd helder wakker. Ik had snel contact met mijn lijf, wat ontspannen aanvoelde. Voor herhaling vatbaar!”

Wat ontvang je:

– 1 uur lang ontspanning
– Meer rust in het lichaam
– Aandacht voor jou
– Versterkt immuunsysteem
– Ontstekingsremming
– Pijnverlichting
– Liefdevolle zachte aanraking
– Activeren van zelfhelend vermogen
– Moment voor jezelf

Praktisch

Dinsdag en vrijdag op locatie in De Meern.
Woensdag en donderdag op locatie in Langbroek.

Tijd: 1 uur
Prijs: € 65,00 per behandeling – 3 behandelingen €175
(inclusief gebruik van DoTerra essentiële oliën)

Kom je de eerste keer? Vraag dan naar de introductieprijs.

Rustige locatie midden in het land

Ik geef de behandelingen in de regio Utrecht. Goed bereikbaar op rustige locaties in het midden van het land.
Je kunt een behandeling boeken op locatie in De Meern, vlakbij Utrecht en Leidsche Rijn. Aan de A12 + goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Of midden in de natuur bij mij thuis op het Landgoed ‘De Lijster & De Vink’ in Langbroek, vlakbij Wijk bij Duurstede.

Voel je welkom!

Call Now Button