Mindfulness reizen naar magische meditatie plekken

Mindfulness reizen naar magische meditatie plekken
18 oktober 2017 Mariëtte Verhoef
Mindfulness Reis Green House Ghana

Mindfulness reizen naar magische meditatieplekken

“Al je voor je passie gaat, trek je kansen aan.” Misschien vind je het moeilijk om hierin te geloven, maar voor mij werkt het echt zo. Vorig jaar zomer werd ik gebeld door Diana Bergsma van Spirituele Vakantie Reizen. Ze volgde mijn levenspad al jaren op social media en vroeg of ik met haar samen wilde werken. Samen organiseren we nu mindfulness reizen, waar mijn passies voor reizen en innerlijke bewustwording prachtig samenkomen! Op plekken waar je op magische wijze tot rust komt. Voor de optimale mindfulness ervaring.

Waarom Mindfulness reizen?

Misschien heb je al eens eerder gelezen over mijn tijd in Ghana. Ik heb daar bijna een jaar gewoond en met de locals geleefd. Deze tijd had een grote invloed op mijn leven. Na mijn burn out in 2011 besloot ik in 2012 het roer om te gooien. Niet terug naar mijn baan en succesvolle carrière, maar mijn hart volgen. Terug naar Ghana.

In mijn inspiratiesessies vertel ik er altijd over, omdat ik daar echt anders heb leren leven. In het Afrikaanse leven heb je veel geduld, vertrouwen en flexibiliteit nodig. Niks loopt zoals gepland, dus moet je de controle loslaten. En iedere keer weer met een frisse blik naar de situatie kijken en de vraag stellen: wat kan nu wel, gezien de omstandigheden?

Inspiratie op je levenspad

Toen ik terugkwam in Nederland had ik niets en ben ik gaan onderzoeken wat ik wilde. Ik had geen huis, geen baan, geen inkomen. Maar wel een hele hoop vrijheid om te kijken wat ik dan wilde doen. Of liever gezegd, wat ik had te doen. Want zo sta ik meer in het leven: wat wil er gebeuren, wat heb ik hier in deze wereld te brengen?

Ondertussen was ik al een paar jaar aan het mediteren. Het Boeddhisme inspireerde mij op mijn levenspad. Toen ik een tijdje in Nederland was, viel ineens het kwartje. Mindfulness! Ik las over de houdingskwaliteiten die je in mindfulness trainingen leert, waardoor je beter met stress kunt omgaan. Dat waren precies de dingen die ik in het Ghanese leven had ontwikkeld! Gewoon door daar te leven.

Mindfulness in Ghana Afrika

Meditatie & ontspanning

Ik had al vaker het idee dat mijn hersenen anders waren geprogrammeerd in die tijd in Ghana. Toen ik onderzoeken las over neuroplasticiteit en het vermogen van hersenen om te herprogrammeren, wist ik het zeker. Ik had (onbewust) mindful leren leven in Afrika. Dit was mijn levenshouding geworden. Eureka! Dus dat heb ik te brengen in Nederland, het land waar mensen vooral ‘in hun hoofd leven’. En waar grote behoefte is om rust te krijgen in dat hoofd. Innerlijke rust.

De Mindfulness reizen die ik met Spirituele Vakantie Reizen aanbied, geven je precies dat. Innerlijke rust, bewustwording, contact met je hart, liefdevolle aandacht, ontspanning in je lijf. Vrij van alle gedachten en stress van je dagelijkse leven. Ik neem je mee op avontuur in jezelf en naar mijn favoriete plekken waar je echt tot rust kunt komen.

Magische meditatieplekken

Het Mindfulness Weekend naar Terschelling geeft je alle tijd en mogelijkheid om stil te staan. Met aandacht voor jezelf, de prachtige natuur en de andere deelnemers waarmee je ervaringen uitwisselt. Rust, vertraging, stilte en gezelligheid met elkaar. De stilte, het bos, de zee en duinen helpen je om te ontspannen. Met geleide meditatie oefeningen voor beginners.

Mindfulness reis ‘The Change’ naar Ghana is voor de avontuurlijke mens die voluit bewust wil leven, maar ook voelt dat er beperkingen zijn die hem tegenhouden. Met een wens om los te komen van het hoofd en te leven vanuit het hart! Door in een hele andere omgeving te zijn, kun je de verandering maken die jij wenst. Je leert bovendien praktische mindfulness technieken, die je meeneemt naar huis en op elk moment kunt toepassen in je dagelijks leven.

Daarnaast geef ik samen met andere trainers inspirerende weekenden om jou onder te dompelen in liefde. En om je zelfliefde te vinden en ontwikkelen. Zo geef ik mindfulness workshops tijdens het Festival van Liefde, dat meerdere keren per jaar plaatsvindt op mijn meest magische meditatieplek in Nederland.

Mindfulness Weekend op Volkshogeschool Terschelling

Vind innerlijke vrijheid

Sinds jaren biedt Spirituele Vakantie Reizen bijzondere en verrassende spirituele reizen op een inspirerende plekken o.a. in Kenia, Spanje, Ghana en de Caribbean, De spirituele reizen laten jou bloeien en groeien als mens! De programma’s zijn afgestemd op het thema en op jou. In onze reizen krijg je direct inzicht in waar het in de essentie bij jou om draait. Dat levert fundamentele inzichten, veranderingen, integratie en heling op en kan een doorbraak in je leven betekenen.

We denken dat onze maskers en het comfort dat zij brengen ons gelukkig zullen maken, maar in werkelijkheid weerhouden ze ons ervan te groeien en voelen we ons beperkt en ontevreden. Je maskers afzetten vereist moed. Maar als je het eindelijk doet, zul je meer goedkeuring dan ooit tevoren krijgen, niet alleen van anderen maar meer nog van jezelf, omdat je nu jezelf goedkeurt. Resultaat? Innerlijke vrijheid…vinden in onze spirituele reizen.

Mariette aan de Ganges

Wat kun je verwachten?

Alle spirituele reizen gaan over persoonlijke groei, bewustwording, vitaliteit en stress management. De reizen helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, verlangen, liefde, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie te vergroten. En balans werk/privé te krijgen. Waarom zul je denken? Zodat jij je potentieel kunt leven en gelukkiger wordt.

Welke spirituele reizen zijn er?

Je kan kiezen uit avontuurlijke coaching en mindfulness reizen in Nederland, Kenia, Ghana en Spanje. Prachtige meditatie woestijnreizen in Marokko. Zeilreizen voor single’s in de Caribbean. Of je kiest voor onze inspirerende Festivals van Liefde.

Wil je gelijk eens kijken bij ons aanbod?

JA IK BEN BENIEUWD NAAR DE REIZEN

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Call Now Button