BEZINNING WOESTIJN REIS MAROKKO

Bezinning Woestijn reis in Marokko

Bezinning, rust en meditatie in de Woestijn

Je leven gaat als een sneltrein aan je voorbij. Je hebt behoefte aan rust en bezinning, maar het lukt niet om het in je agenda te plannen. Als je vastloopt in je leven en niet meer weet welke kant je op moet, dan is deze reis super voor jou! Wil je even uit je dagelijkse leven stappen en echt tot rust en bezinning komen? Ga mee naar de oneindigheid van de heuvels van zand en voel de warmte in je lijf. Droom weg bij de heldere sterrenhemel van de woestijn en ontvang inspiratie. Dat is waar deze reis over gaat, tot rust komen, plezier hebben en bezinning.

Atlas gebergte Marokko

Een reis vol ervaringen en een ontmoeting met jezelf

Deze reis door het schitterende Marokko levert je een schat aan ervaringen op. Door het gezelschap, de prachtige natuur en de mindfulness, yoga en meditaties:

* voel je je geïnspireerd en heb je nieuwe ideeën

* weet je richting te geven aan je leven

* krijg je nieuwe vriendschappen

* weet je waar naar je verlangt

* ben je opgeruimd

* ben je ontspannen

* voel je je vitaler

* voel je weer je lijf

Verblijf in Salama Ayurveda Hotel & nomadententen in de woestijn

Bij deze reis verblijf je op twee hele bijzondere plekken. In Salama Ayurveda Hotel vlakbij Marrakesh waar je wordt verwend met heerlijk eten en een Hamam. Je kunt massages en behandelingen naar wens bijboeken. De andere nachten slapen we in de woestijn in authentieke nomadententen met een goed bed. Overal zijn lichtjes in de woestijn; kleine kaarsjes die branden voor jou.

 

Authentiek nomadenten

Het bezinningsprogramma met mindfulness

Ik neem je mee in stilte en rust. Helend voor lichaam, ziel en geest. De machtige woestijn nodigt je uit om stil en aanwezig te zijn, met aandacht voor het luisteren naar je innerlijke stem. Er worden workshops gedaan die zowel zorgen voor ontspanning als inzicht in jezelf. Met oefeningen uit gerenommeerde mindfulness trainingen in het bedrijfsleven. Je traint tegelijkertijd je aandacht, je hersenen en je vergroot je Emotionele Intelligentie.

Naast bezinnen ook mooie excursies

We gaan de woestijn verkennen door een stilte wandeling, een tocht op een dromedaris, bezoek aan een nomaden dorp. Bezoek Ait ben Haddou (een middeleeuwse stad) en filmmuseum. De nomaden zijn open en toegankelijk. Ze laten je het gastvrije eenvoudige leven ervaren. Voorbereiding Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier. Dat betekent dat we ons samen goed kunnen voorbereiden op de aandachtspunten.

Woestijn kamelen

De reis wordt georganiseerd met Spirituele Vakantie Reizen. Wil je mee met deze bijzondere meditatie reis, lees dan verder op de website.

Call Now Button