FESTIVAL VAN LIEFDE

Kerst Festival van Liefde

Opladen in een veld van liefde, licht en wijsheid

In het dagelijks leven zijn we veel bezig met onze buitenkant: wie we zijn, wat anderen van ons denken, mooie kleren, goede baan, een rol vervullen als partner, ouder, vriend, vriendin of kind. Maar misschien voel jij ook wel dat er meer is dan dat. Dat het niet gaat om het plaatje van buiten, maar om wie je van binnen bent. Dat je gezien wordt voor wie je werkelijk bent en ontvangen helemaal zoals je bent. In Liefde.

In het drukke moderne leven maken we ons druk om van alles en nog wat en werk je je een slag in de rondte om alles voor elkaar te krijgen. Dan kan het gevoel van liefde soms heel ver weg voelen. Je voelt je alleen, bent continu druk of bezig met anderen.

Tijdens het Festival van Liefde nodigen we je uit in een veld van liefde, licht en wijsheid. Om jezelf te herinneren wie je werkelijk bent en daarin te ontspannen. Om je eigen liefde en wijsheid te ontdekken die diep in jou verborgen liggen. Je komt van je hoofd in je hart en kunt je helemaal opladen.

Workshops met mindfulness, stemexpressie, schilderen, stilte wandeling en meditatie aan zee.

Hard je best doen, continu naar resultaat streven, jezelf niet goed genoeg vinden: het levert allemaal spanning op. En dat voel je, niet alleen in je hoofd maar in je hele lijf. Bij stress, pijn en vermoeidheid weet ons lijf al veel eerder dat er iets mis is dan wijzelf.

Er huist een wijsheid in je lijf die je alleen kan opmerken als je er contact mee maakt. Spanning en vermoeidheid maken dat een stuk moeilijker. Helaas voelen we dan ook niet meer de fijne ervaringen, zoals aanrakingen en warmte. Leren luisteren naar je lijf is dus belangrijk! En wij gaan je daar mee helpen, op een leuke en ontspannen manier waardoor jij opgeladen vol liefde weer verder kunt.

Terschelling vrouw vrij voelen

Een reis vol ervaringen en een ontmoeting met jezelf

Wil je met spanning leren omgaan en minder “in je hoofd” zitten?

Wil jij je liefdevol verbinden met je lijf?

Wil je energie opladen, je grenzen ontdekken en vol zelfvertrouwen bewegen?

Wil je voelen hoe het is om helemaal gezien te worden voor wie je bent?

Beleef een ontspannend en intiem Kerst Festival van Liefde op Terschelling

  • Krijg een energieboost
  • Ontmoet gelijkgestemden
  • Krijg meer zelfvertrouwen
  • Wees liefdevol naar jezelf en de ander
  • Ga naar huis vol inspiratie en ontspanning

Terschelling wandelen - stiltewandeling

Laat je inspireren op dit bijzondere, gezellige en verbindende festival. Het festival is kleinschalig opgezet, waardoor er alle aandacht is voor jou. Kom met je vragen, we zijn er voor jou!

Tijdens het festival Liefde voor je lijf zijn er workshops van trainers Mariëtte Verhoef en Diana Bergsma. 

Het festival wordt georganiseerd met Spirituele Vakantie Reizen. Wil je mee met dit bijzondere kerst weekend, lees dan verder op de website.

Call Now Button