MINDFULNESS & ZELFLIEFDE EVENT

Mindfulness & Zelfliefde Event

Ik hoor heel vaak om me heen mensen verzuchten: als ik 1 dag gewoon even niets zou hoeven. Dát zou fijn zijn.

Je rent van hot naar her. Je werkt uren achter de computer en voelt pas je lichaam als je schouders echt pijn beginnen te doen. Je to do-list is voor altijd oneindig en je agenda staat vol met afspraken. Via social media ontvang je doorlopend notificaties. En je ziet alle events, festivals en feestjes waar je bij kunt zijn. Je kunt 24 uur per dag leuke series en films kijken. Weg rust en ontspanning.

Aan het eind van de dag plof je doodmoe in bed.

Het is dé uitdaging in het moderne leven. Er is zoveel afleiding om je heen. Je aandacht is vooral naar buiten gericht. En je krijgt de hele dag prikkels binnen via social media, beeldschermen, email. Als je wilt, kun je je met de hele wereld bezighouden. En al die prikkels moeten verwerkt worden. Als daar onvoldoende ruimte voor is, loopt je harde schijf vol en krijg je vanzelf een “Error”-melding. Meestal in de vorm van stressklachten, onrust, hoofdpijn, down voelen, vermoeidheid.

Zonder ontspanning blijven je hoofd en je lichaam continu ‘aan’ staan. Met malende gedachten, onrust in je lijf en een opgejaagd gevoel. Je blijft continu op zoek naar nieuwe input van buitenaf, zoals het scrollen in je newsfeed, net-niet-interessante artikelen lezen of TV kijken. Tot je ogen dichtvallen.

Terwijl je je echt had voorgenomen om het vandaag anders te doen. Mindful. Bewust. Ontspannen.

Ergens weet je dat het kan.
Maar het lukt je niet.

Je hebt al tientallen boeken gelezen over spiritualiteit.
Om vervolgens weer meegesleept te worden in de waan van de dag.

Herken je dit en wil je het echt anders?
Wil je meer vanuit je hart leven?
Verlang je naar rust in je leven?

Dat kan!
Echt waar.

Daarom organiseer ik het Mindfulness & Zelfliefde Event. Op een hele bijzondere locatie; het landgoed De Lijster & De Vink. Dit unieke event geeft je een liefdevolle energy-boost op een idyllische plek in de natuur. Er wordt hier heel weinig georganiseerd en dat voel je in de pure kalme en vredige energie op het land. In deze energie kun je gemakkelijk contact maken met je hart en de zelfliefde in jou.

 

Recept voor een gezond & liefdevol leven

Ik help je graag bij het ontwikkelen van een bewust gezond & liefdevol leven. Als sensitief persoon ben ik een expert in stressmanagement.
Ik weet wat ik nodig heb en daar zorg ik voor. Ik zorg goed voor mezelf. Ik houd mezelf in balans. Dat lukt me, omdat ik één ding centraal zet in mijn leven.
 
Een bewuste gezonde liefdevolle levenshouding
 
Mijn fundament is een basishouding van mindfulness & zelfliefde. Bewustzijn, rust en liefde voor mezelf en mijn omgeving. Dat is de kern.
 
Die levenshouding kan iedereen leren! De keuze is aan jou!
 
Het Mindfulness & Zelfliefde Event brengt je rust, eenvoud en liefde. Met tips en tools om mindfulness, zelfzorg en mildheid te integreren in je dagelijks leven.
 
Wat kun je verwachten bij dit event?
  • Tijd om op te laden in rust & stilte.
  • In no time uit je hoofd en in contact met je lijf.
  • Veel aandacht voor jezelf.
  • Verbinding met je hart.
  • Prachtige locatie in een groen paradijs met bos, boomgaard en bloemen.
  • Fijne groep waar je je veilig en geborgen voelt.
  • Oefeningen om mindfulness & zelfliefde te ontwikkelen.
  • Mindfulnessoefeningen die je thuis kunt delen.
  • Gezellige sfeer met gelijkgestemden.
Alle oefeningen en meditaties die we doen zijn van hoge kwaliteit. Uit mindfulness-programma’s van Google SIY en de officiële stressreductietraining van mindfulness goeroe Jon Kabat Zinn. Alles is onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek.
 
En last but not least met heerlijke liefdevolle en professionele begeleiding van mij, Mariëtte Verhoef. Ik ontvang je in een krachtige ruimte met liefdevolle aandacht en aanwezigheid. Dat voel je in je hart.
 
Wil je een diepe ontspanning ervaren?
Wil je een boost in mindfulness, verdieping in mildheid & zelfzorg?
 
Kom dan naar dit unieke event. Een hele dag eenvoud, rust & liefde.
Helemaal voor jou!

Super unieke locatie ‘Landgoed De Lijster & De Vink’

Dit event is op een heel bijzondere locatie in het midden van het land. Landgoed De Lijster & De Vink is een prachtige plek met heel diverse natuur. Met bos, moestuin, boomgaard, paddenpoel en veel kleurrijke bloemen. Aan de rand van het landgoed heb je verstrekkende uitzichten over de weilanden, waar je de koeien ziet grazen.

Het is een exclusieve locatie met een bijzonder fijne energie. Om deze energie zo te houden, worden er maar weinig evenementen georganiseerd.  Omdat Mariëtte hier zelf woont en het event organiseert, kun je er een dag van genieten!

Je gaat gegarandeerd helemaal opgeladen weer naar huis!

Praktisch

Datum: zondag 1 juli 2018
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Prijs: €59,00
(inclusief onbeperkt gevitaliseerd water, thee en iets suikervrij lekkers. Je neemt zelf iets mee voor de lunch)

Locatie: Landgoed De Lijster & De Vink in Langbroek
(Adresgegevens ontvang je bij aanmelding)

Call Now Button