PROEFLES MINDFULNESS

Proefles Mindfulness

Beter voelen en opladen 100

Ben jij nieuwsgierig naar mindfulness? Kom dan proeven bij deze proefles mindfulness!

Deze sessie is anders dan andere kennismakingsworkshops. Het is laagdrempelig, makkelijk te volgen en je krijgt gelijk tips & trucs voor thuis.

Voel je je vaak gespannen? Heb je last van stress?
Heb je het gevoel overspoeld te worden door gedachten die door je hoofd razen?
Heb je moeite met ontspannen en slapen door zorgen en piekeren?

Heb je spanningsklachten als hoofdpijn, rugpijn of steeds terugkerende pijntjes?
Voel je je onzeker over jezelf?

Spanningsklachten uiten zich vaak fysiek in allerlei soorten lichamelijke klachten. Wat er mentaal en emotioneel gebeurt is op de achtergrond aanwezig en krijgt weinig aandacht, maar dit zijn vaak juist de veroorzakers van de spanning! Het is dus noodzakelijk om hiermee leren om te gaan, om meer ontspannen te leven. Om meer in contact te komen met je gevoel & je lijf en je hoofd meer tot rust te laten komen. Om te leren omgaan met negatieve emoties & gedachten en daardoor positiever in het leven te staan.

Wil jij graag meer rust ervaren?
Leven vanuit ontspanning?
Minder spanning in je lijf en beter slapen?
Wil je graag meer zelfvertrouwen krijgen?
Steviger in je schoenen staan?

Zelf heb ik jarenlang last gehad van allerlei soorten spanningsklachten; van maagpijn tot piekeren. Door mijn gevoeligheid ben ik een expert geworden in het vinden van balans, het omgaan met stressvolle gedachten en gevoelens en het creëren van rust & ruimte voor mezelf. Natuurlijk voel ik nog wel eens spanning, maar ik leef mijn leven vooral vanuit ontspanning en plezier! Dit gun ik jou ook!

En ik kan je leren hoe. Mindfulness-meditatie is een belangrijke basis in mijn leven en zorgt ervoor dat ik gedurende de dag bewuster, meer ontspannen en rustiger ben. Daarnaast gebruik ik ademhalingstechnieken, yoga, positieve psychologie en andere mindfulness oefeningen om aandachtig te leven. De mindfulness-trainingen die ik geef zijn gebaseerd op wetenschappelijk hersenonderzoek en zijn modern, toegankelijk en down-to-earth.

Wil je kennismaken met mindfulness en eens ervaren of het iets voor je is? Kom dan naar deze proefles mindfulness.  Je betaalt maar €5,00, alleen voor de directe kosten. Meld je aan via het formulier, dan neem ik contact op om een afspraak te plannen.

DIRECT AANMELDEN VOOR DE PROEFLES

Data en tijden

Voor wie: 
Als je wilt weten of mindfulness iets voor je is.

Wat krijg je: 
Uitleg + oefeningen mindfulness + kennismaken met mij als trainer voor maar €5,00

Waar & wanneer: 
Stuur me een berichtje en we plannen samen een datum.

000

[mc4wp_form id=”911″]

Call Now Button