YOGA & MINDFULNESS COMBILESSEN

Yoga & Mindfulness combilessen

Druk, druk, druk

Steeds meer mensen willen graag mindful leven. In onze drukke samenleving word je gebombardeerd met informatie en wordt er veel van je verwacht. We zijn vooral bezig met denken en doen. Als dat lang aanhoudt en veel van je eist, kan dat voor langdurige stressklachten zorgen. Met alle gevolgen van dien: overspannen, burn out, somberheid.

Daarom is het juist zo belangrijk om rustpunten voor jezelf te creëren. Maar al weet je dat nog zo goed, gemakkelijk is dat niet! Want het leven raast voorbij. Ook als je een mindfulness training volgt en je écht besluit om te blijven oefenen, merk je misschien dat het mediteren er langzaamaan bij inschiet.

Geen nood, er is hulp!

  • Wil je je gedachten stil kunnen zetten?
  • Heb je behoefte aan ademruimte?
  • Heb je spanning of pijn in je lichaam?
  • Wil je leren loslaten?

Jouw rustpunt in de week

Samen met Christina van Ynanna Yoga bied ik wekelijkse lessen Yoga & Mindfulnes. De ene week yoga en de andere week mindfulness. Zo krijg je het beste van beide!

In de yoga lessen worden hatha yogaoefeningen gecombineerd met adem en aandacht. Je leert in de houdingen je lichaam te voelen. Zo wordt je bewust van waar je spanning vasthoudt in je lichaam. Focus op adem en aandacht brengt je in het moment. Zo kan je geest opladen.

In de mindfulness lessen worden verschillende soorten meditatie-oefeningen geoefend. Bewustwording van je lichaam is de basis. Zo kom je uit je hoofd. Ademhalingsoefeningen helpen je om in ontspanning te komen. In de meditaties train je je aandacht en ervaar je een diepere rust & stilte.

De wekelijkse Yoga & Mindfulness les is een rustpunt in jouw drukke leven.

Unieke combinatie

Deze combinatie van Yoga & Mindfulness komt niet veel voor. Meestal moet je kiezen voor één van de twee. Terwijl het elkaar juist zo goed kan versterken. Wij zien de kracht van deze unieke combinatie bij de deelnemers.

“Ervaren docenten Christina en Mariëtte creëren een fijne veilige ruimte waarin je helemaal tot jezelf kunt komen. Zij belichamen kalme aandacht en mindfulness in hun drukke moderne levens.”

Doordat de groep elke week bij elkaar komt, is er een gezellige sfeer. Er is veel persoonlijke aandacht en wij stemmen de lessen op elkaar af. Geen dertien in een dozijn, maar echte aandacht voor jou!

Kom je een keer meedoen?

Voor maar 5 euro kun je een proefles volgen, daarna beslis je of je wekelijks wilt meedoen.

Yoga & Mindfulness combinatie lessen

 

de ene week yoga en de andere week mindfulness

Yoga & Mindfulness zorgen ervoor dat je stil staat: 

-Je traint in schakelen van de doe-modus naar de zijn-modus.
-Je geeft regelmatig aandacht aan jezelf.

-Je maakt jezelf los van de dagelijkse drukte.

 

Dompel je onder in een bad van aandacht en ontspanning. 

Kom uit je hoofd, in contact met jezelf. 

Voel de energie en weldaad van een avond yoga en mindfulness.

Een wekelijks onderhoud van je mindfulness.

Praktische informatie

Deze aandachttraining is voor de moderne mens met wetenschappelijke onderbouwing. Geen zweverig gedoe. Door de kleine groepen is er veel ruimte voor persoonlijke vragen. Zowel in de lessen als daarbuiten heb je altijd persoonlijke begeleiding dichtbij.

Mariëtte is een gecertificeerde trainer met ervaring in bedrijfsleven, professionele opleidingen én uitgebreide meditatie-ervaring en in het bezit van certificering categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN*.

AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES YOGA & MINDFULNESS

INVESTERING

€129 voor strippenkaart 10 lessen

Met één bonus les!

(13 weken geldig)

LES DATA

Elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.15 uur

LOCATIE

Studio Natuurlijk Pilates, Zandweg 116c – boven, De Meern – Leidsche Rein (Utrecht)

AANTAL DEELNEMERS

Maximaal 10 deelnemers

INBEGREPEN LESMATERIAAL

De ene week mindfulness van Mariëtte

De andere week yoga van Christina

Matten, kussens, bankjes en dekentjes aanwezig op locatie

Call Now Button