Annelies

Annelies
19 juli 2018 Mariëtte Verhoef

Er is wel wat in gang gezet tijdens het weekend. Ik zat al in een stroom, 2 weken daarvoor sterk in contact met mezelf, dat was een beginnende stroom en het weekend heeft het verder geopend.

Ik voelde tijdens het weekend heel duidelijk ‘het komt goed’. Heb mn hoofd losgelaten en ben in contact in mn hart. Dankjewel voor het gidsen en mij stilzetten op een goede manier en daardoor in beweging zetten. Ik ben heel blij met het mindfulness weekend, ik ben vol lof.

De verhouding praten en stilte en feedback op wat er gebeurt vond ik heel goed in verhouding. Er was voldoende stilte en voldoende ruimte om te delen.  Het programma was ook gedoseerd, Mariëtte weet wat ze wilt bieden en bewaakt het proces heel secuur. Ze staat als een huis en weet wat ze doet. Ik vond het fijn om de ruimte te krijgen voor mijn proces. Dat zag ik ook met anderen gebeuren. Ieder kreeg zijn eigen aandacht. Dat voelde heel steunend en veilig.

Ik heb nog nooit van mn leven zo op het strand gezeten. Ik vond het geweldig te mediteren in de harde wind. Heel fijn dat de fiets er was in de eigen tijd, om even lekker te bewegen en weg te kunnen om op mezelf te zijn.

Ik vond het heerlijk om omringd te zijn met bos, dat is geweldig. De slaapplek was prima, het eten uitstekend. Met zoveel hart en ziel gemaakt en dat proef je.

De ontvangst was fijn bij receptie. Fijn op Terschelling, toppie!